Lielahtikeskus yhdistää shoppailun ja julkiset palvelut

Tampereelle, Lielahteen on avattu kauppakeskus, joka aivan uudella tavalla yhdistää perinteisen kauppakeskuksen ja kaupungin julkiset palvelut. Lielahtikeskuksessa erikokoisten liiketilojen lisäksi on Tampereen kaupungin palveluita: kirjasto, neuvola, hammashoito, sosiaali- ja terveysasema sekä vanhustenhoidon palveluita. Lielahtikeskus on kauppakeskusmainen kokonaisuus, josta löytyy runsaasti erikoiskaupan liikkeitä sekä kahvila- ja ravintolapalveluita. Liike- ja palvelutilaa on yhteensä noin 13.300 m2.

Lielahtikeskus on rakennettu myös ympäristöä kunnioittaen. Logistiikkaan, energiatehokkaisiin ratkaisuihin, turvallisuuteen sekä esteettömään liikkumiseen on kiinnitetty erityishuomiota läpi suunnittelun. Keskus on kasvavan asuinalueen läheisyydessä ja ostoksille on helppo tulla kävellen, pyöräillen tai julkisia kulkuneuvoja käyttäen.

Lielahtikeskus keräsi neljän ensimmäisen päivän aikana noin 35 000 kävijää, jotka kaikki luonnollisesti laskettiin Viametrics-kävijälaskentajärjestelmällä.

Lielahtikeskuksen omat sivut

Villivision tiedote avajaisista