Päämiehet

Viametrics on yksi maailman johtavia asiakaslaskentajärjestelmien toimittajia. Yhteenlaskettu mittauspisteiden määrä on 50 maassa jo yli 13 000 kpl, joista yli 1 000 kpl Suomessa. Viametricsin tuotevalikoimiin kuuluvat mm. asiakaslaskennan anturit ja pilvipalvelut, asiakaspalauteständit ja kasvontunnistukseen perustuva profilointijärjestelmä. Tutustu referensseihimme täältä.

Gateway toimittaa laajan valikoiman tuotesuojauksen ratkaisuja, sekä uutuutena myös sovitustilojen käyttöasteen seurantaa. Gateway toimittaa sekä RF- että AM-tekniikalla toimivia hälytysportteja ja hälyttimiä.

Zacom on toimittanut tuotesuojausta jo yli 25 vuoden ajan. Tänä aikana ovat markkinat muuttuneet hyvin voimakkaasti elektroniikan suojauksen suuntaan, johon Zacom onkin tuonut uusia innovaatioita jatkuvasti. Lähes tuote kuin tuote on mahdollista suojata Zacomin hälyttimillä aina yksittäisestä tuotteesta pitkään hyllystöön älypuhelimia, tabletteja, kameroita tai muuta elektroniikkaa. Tuotteet, jotka ennen piti laittaa vitriiniin, ovat nyt turvallisesti esillä.