Asiakaslaskenta

Kahden prosentin lisäys ostavien asiakkaiden määrään tuo n. 20 % kasvun myyntituottoon. Kun tiedät kävijämäärät ja heidän reittinsä, voit optimoida sekä tilasuunnittelun että henkilökunnan määrän, ja muuttaa kävijät asiakkaiksesi.

Mittaustuloksen luotettavuudella on merkitystä. Jos työhösi kuuluu kävijämäärien vertailua eri ajanjaksojen, kampanjoiden ja sijaintien välillä, tarvitset luotettavat ja vertailukelpoiset tilastot käyttöösi ajankohdasta riippumatta. Tätä varten on olemassa Viametrics.

Mittaustekniikka jota käytämme, on kehitetty vain ja ainoastaan henkilömittaukseen – ilman kompromisseja. Asiakaslaskenta ei ole vaikeaa, kun käyttää oikeita ja tarkoituksenmukaisia työkaluja.

Tutustu raportoinnin käytännön työkaluihin ja toimintaan aloittamalla vaikkapa ViaWebistä.

Täältä saat tarkempaa tietoa siitä, miten saavutamme lupaamamme luotettavat lukemat.

Tässä muutama esimerkki kohteista, joissa ylläpidämme Viametricsin järjestelmää:

Sello, Espoo
Jumbo, Vantaa
Willa, Hyvinkää
Stella, Mikkeli
Zeppelin, Kempele
Kluuvi, Helsinki
Valo, Lahti
Veturi, Kouvola
Matkus, Kuopio
Ainoa, Espoo
Kaari, Helsinki
Lielahtikeskus, Tampere
Komppi, Ikaalinen
Goodman, Hämeenlinna
Flamingo, Vantaa
Ideapark, Lempäälä
Ideapark, Oulu
GW Galleria, Vaasa
Chydenia, Kokkola
Komppi, Ikaalinen
Sokos, Jyväskylä
Merituuli, Espoo

Espoon kaupunginkirjasto
Helsingin kaupunki
Vanha kauppahalli, Helsinki
Hietalahden kauppahalli, Helsinki
Oulun kauppahalli, Oulu
Salmisaaren liikuntakeskus, Helsinki
Turun museokeskus
Tampereen messuhalli
Katariinan meripuisto, Kotka

Lisää referenssejä löydät täältä.

Lisätietoja tuotteista ja palveluista

  • Tämä tuoteryhmä kuuluu rahoituksen piiriin. Vähennyskelpoisen rahoituksen avulla voit keventää investoinnin vaikutuksia ja keskittyä liiketoimintaan ilman raskaita kertakuluja. Rahoituksen tarjoaa yhteistyökumppanimme Siemens Financial Services AB. Vuokrasopimus edellyttää hyväksyttyä luottopäätöstä.

    Lue lisää täältä: Rahoitus

  • Varmistaaksemme tämän tuotteen varman toimivuuden, käytämme vain päämiestemme kouluttamia asentajia ja huoltohenkilökuntaa. Tämä tuote toimitetaan avaimet käteen -toimituksena.

  • Tälle tuotteelle on mahdollista saada takuuajan jälkeinen huoltosopimus, jonka avulla laitteiston tai järjestelmän pienetkin ongelmat saadaan ratkaistua välittömästi. Huoltosopimus räätälöidään aina asiakaskohtaisesti kattamaan ne osa-alueet, jotka ovat asiakkaan toiminnalle kaikkein kriittisimmät.

  • Vuosihuolto on huoltosopimusta keveämpi ratkaisu järjestelmän ylläpitoon. Vuosihuolto pitää sisällään asiakaskohtaisesti sovitut toimenpiteet – yleisimmin puhdistuksen, säädöt ja testauksen.

Kiitos mielenkiinnostasi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

×