Setelintunnistus

Meiltä saat setelintunnistimen, jossa uusi 50€ seteli on valmiiksi ohjelmoitu. Hintamme on erittäin kilpailukykyinen, joten pyydä tarjous samantien.

Setelintunnistus myyntitilanteessa on rutiinia, mutta väärennetty seteli voi joskus olla hankala tunnistaa. Sen voi tehdä myös helposti. Kokeile helppokäyttöistä ja edullista CCE-sarjaamme, josta löydät niin setelintunnistimet kuin laskuritkin. Kaikki laitteemme ovat helposti ja nopeasti päivitettävissä SD-muistikortilla.

Kaikki setelintunnistimemme ovat Euroopan keskuspankin hyväksymiä. Halutessasi saat meiltä kattavan listauksen testituloksista.

Setelintunnistin CCE-110 NEO on hintalaatusuhteeltaan erinomainen. Sen käyttö on helppoa ja sen tilantarve on pienen koon ansiosta minimaalinen, jolloin se mahtuu lähes mihin tahansa – myös seinäkiinnitys on mahdollista kääntyvän näytön ansiosta. Uusien setelimallien päivitys hoituu nopeasti ja hyvin helposti SD-muistikortilla. Lue tarkat tekniset tiedot täältä.

Setelilaskuri CCE-180 on minikokoinen laskuri, johon voit ohjelmoida kolme eri valuuttaa – ohjelmointi tapahtuu helposti ja nopeasti SD-muistikortilla. Laskurin kapasiteetti on 200-250 seteliä minuutissa ja siihen saa liitettyä normaalin kuittitulostimen, jolloin saat laskennan tuloksen myös paperille. Lue lisätiedot täältä.

Suuren kapasiteetin setelilaskuri ja -tunnistin CCE-3200 on käyttäjäystävällinen ja nopea setelilaskuri, joka tunnistaa ja lajittelee setelit jopa 1500 kappaleen minuuttinopeudella. Avattava lajitteluosa helpottaa puhdistusta, ja kantokahva keventää siirtelyä. Laitteen perusohjelmistoon kuuluvat EUR, GBP ja USB, mutta lisävaluuttojen ohjelmointi ja setelien päivitys onnistuvat SD-muistikortilla ilman PC-liitäntää. Lue laitteen ominaisuuksista täältä.

Kolikkolaskuri CCE-400 laskee ja lajittelee kaikki Eurokolikot, mutta siihen voi päivittää myös muita valuuttoja SD-muistikortilla. Laitteessa on kahdeksan eri lokeroa, jotka voit vaihtaa myös kolikkorullatelineeseen. Lajittelunopeus tällä pienikokoisella laitteella on yli 200 kolikkoa minuutissa. Lue tarkemmat tiedot täältä.

Järeä kolikkolaskuri CCE 416-8 NEO. Kapasiteetti n. 600 kolikkoa minuutissa: tunnistaa, laskee ja lajittelee. Laitteen etupaneelin LCD-näytöltä seuraat laskentaa ja lisävarusteena saatavan sisäisen lämpötulostimen avulla voit arkistoida laskentatulokset. Tämä laite tunnistaa väärät kolikot ja lajittelee ne erikseen. Lue lisää täältä.

Kiitos mielenkiinnostasi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

×