Via KPI

ViaKPI:n avulla voit yhdistää edistyksellisistä kävijämäärätilastoistamme saatavan hyödyn omalle liiketoiminnallesi tärkeisiin tietoihin ja avainlukuihin. Seuraa muutoksia ja tarkkaile, mitä vaikutuksia niillä on.

Anna ViaKPI:n yhdistää kauppakeskuksen liikevaihto, kävijämäärä ja neliövuokrat. Voit myös tutkia myymälöiden trendejä miehityksen, tuotteiden/pussien ja liikevaihdon/osuuden osalta.

KPI eli Key Performance Index käsittelee avainluvut, jotka tunnet hyvin ja joiden parissa työskentelet jo nyt päivittäin. Suuri ero muihin ratkaisuihin verrattuna on se, että järjestelmä tarjoaa selkeän ja joustavan tavan kaikkien tietojen visualisointiin. ViaKPI varmistaa, että kaikki olennaiset henkilöt ottavat avainluvut käyttöön ja ymmärtävät ne. Jos haluat syventää tietoja ja opiskella tiettyjä aiheita perusteellisemmin, voit yhdistää ViaKPI:n aluemittauksiin ViaZonin kanssa.

Käyttämäsi liiketoimintajärjestelmän mukaan voit lukea liikevaihtoon liittyviä lukuja suoraan ViaKPI:ssä automaattisesti. Muussa tapauksessa on tarjolla useita manuaalisia ratkaisuja. Monet asiakkaistamme pitävät tätä mahdollisuutena ottaa useampi työntekijä mukaan prosessiin. Myymälävastaava voi esimerkiksi syöttää liikevaihdon ja kuittien määrän osana päivittäisiä työtehtäviään.

ViaKPI avaa täysin uudet mahdollisuudet vertailla erilaisia tietoja ja löytää yrityksen avainlukuja.

Jos tarvitset suoraa palautetta asiakkailtasi, tutustu ViaHappy -asiakastyytyväisyyden mittaukseen.

Kiitos mielenkiinnostasi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

×