ViaConnect

Haluatko ottaa askelen eteenpäin ja integroida Viametricsin käyntitiedot kokonaisuudessaan liiketoimintajärjestelmäänne? Ajantasaiset tiedot asiakkaiden käyttäytymisestä, muutoksista ja suuntauksista ovat käyntikeskeisessä liiketoiminnassa olennaisen tärkeitä.

Kun tilastot integroidaan osaksi liiketoimintajärjestelmää, niihin voidaan yhdistellä liikevaihtoa, varastoa, kuittimääriä, ostoskohtaisia tuotemääriä yms. tietoja. Nämä tiedot voivat paljastaa nopeasti menestyksekkäät panostukset ja toimia hälytyskelloina, jos jotain on menossa pieleen.

ViaConnect on alusta, joka voidaan liittää eri liiketoimintajärjestelmiin. Voimme myös mukauttaa toimituksen kokonaan organisaation tarpeiden ja IT-osaston toiveiden mukaan. Monille asiakkaillemme lähetämme tiedot asiakkaiden omiin liiketoimintajärjestelmiin, kun taas jotkut haluavat käyttää palvelimiamme ja noutaa käyntitilastot niiltä.

Täydellinen vikasieto, kaikki tiedot turvassa: järjestelmämme käytettävyys on erinomainen ja voit olla aina varma käyntitilastojesi saatavuudesta. ViaConnectin avulla integrointi tapahtuu testatun tekniikan avulla loppupäässä paikallisen verkon yksittäisten mittauspisteiden asemasta.

ViaConnectin lisäksi saat luonnollisesti käyttöösi myös ViaWeb 3.0 -käyttöliittymän, jonka avulla lukuja voidaan seurata myös esimerkiksi myymälöissä netin kautta.

Kiitos mielenkiinnostasi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

×