ViaWeb

ViaWeb on tehokas analyysityökalu, joka mahdollistaa käyntitietojen hyödyntämisen tehokkaimmalla mahdollisella tavalla. Se on täydellinen ratkaisu sinulle, joka etsit itsenäistä ratkaisua liiketoimintajärjestelmään integroitavan tietovirran asemasta.

ViaWeb on analyysityökalu, jossa voit yksinkertaisessa ja selkeässä käyttöliittymässä itse valita, miten haluat tietojen näkyvän. Lajittele maan, alueen, kaupungin tai kiinteistön mukaan ja jaa sitten eri sisäänkäynteihin ja mittauspisteisiin. ViaWeb helpottaa sekä yksittäisten yksiköiden vertailua että ajan ja kausien keskinäistä vertailua.

Tarvitset järjestelmän käyttöön vain internetyhteyden. ViaWeb tarjoaa loputtomasti mahdollisuuksia järjestellä ja personoida omia käyntitilastoja. Asetuksesi ja näkymäsi tallentuvat joka kerralla, joten ne avautuvat automaattisesti, kun kirjaudut seuraavan kerran sisään. Voit myös valita, mitä näkymiä ja toimintoja organisaation eri työntekijöillä on käytettävissään.

ViaWeb on helppokäyttöinen, yksinkertainen ja tehokas. Se tukee monia eri kieliä, joten kansainvälisetkin organisaatiot pystyvät hyödyntämään sitä erittäin tehokkaasti.

Tästä pääset tutustumaan ViaZoneen, joka on aluelaskennan mahdollistava lisäosa ViaWebiin.

Kiitos mielenkiinnostasi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

×