ViaZone

ViaZone on tehokas työkalu, joka tuottaa perusteellista ja yksityiskohtaista lisätietoa käyntitilastoista. Strategisiin paikkoihin sijoitetuilla laskureilla voidaan mitata ihmisvirtoja niin alueilla kuin kerrosten välilläkin - saat selville mistä, minne ja milloin ihmiset kulkevat.

Näet, montako henkilöä tuli tietylle alueelle ja kuinka kauan he siellä viipyivät. Minne päin he jatkoivat matkaansa? Mikä ovi tai käytävä on käytetyin? Moniko käytti portaita rullaportaiden asemasta? Missä ruuhka oli pahimmillaan iltapäivällä? Olipa kyse sitten kauppakeskuksesta, lentoasemasta, isosta myymälästä tai museosta, ViaZonen avulla voidaan oppia paljon ja tehdä suuria parannuksia.

Alueiden ja eri kerrosten mittaustulokset näet helposti ViaWebissä tai konttorin näytössä, josta voit seurata kävijävirtaa jopa 15 minuutin sykleissä. Jos tarvitset vielä tarkempaa tietoa, on se mahdollista toteuttaa ViaMoment-toiminnolla, jolloin näet lukemat reaaliaikaisesti näytöltä, jonka voit sijoittaa vaikkapa toimiston seinälle.

Kiitos mielenkiinnostasi. Otamme yhteyttä mahdollisimman pian!

×